Zodiac chinezesc - capra

Capra

capra Capra reprezinta bunii samariteni ai zodiacului Chinezesc. Sunt persoane manierate care fac parte din categoria celor timizi. Fiind foarte sinceri, ce spun este luat drept o relatare sentimentala. Oamenii Capra sunt foarte milostivi, intelegatori la defectele celorlaltora si deloc ranchiunosi.

Caprelor le place sa-si stabileasca singure orele si nu tolereaza prea multa disciplina. De asemenea, sunt foarte ofensate cand sunt criticate. Nu pot munci sub presiune si trebuie sa fie lasate sa faca lucrurile la viteza lor. Caprele au nevoie de cineva care sa le disciplineze pentru a putea sa-si foloseasca talentele la capacitate maxima. De obicei, gasesc pe cineva de care sa aiba grija.

Norocul zambeste Caprei. Are parte de multe mosteniri. Chiar si in vremurile cele mai grele, Capra intotdeauna isi satisface nevoile de baza. Caprelor le iese ce-si doresc fara a fi nevoie de violenta. Au acea anduranta care te scoate din sarite. Pana la urma, te fac sa cedezi cu cererile lor. N-ai cum sa castigi!

Caprele niciodata nu spun direct ce le deranjeaza. Trebuie sa scoti informatia pe bucati. Cand nu mai merge nimic, tipa la ele si loveste lucrurile. S-ar putea sa fie impresionate si s-ar putea sa-ti zica ce au pe suflet; atunci, poti sa calmezi atmosfera. Caprele sunt persoane de familie. Niciodata nu uita ziua cuiva de nastere si este bine sa nu o uiti pe a sa! De asemenea, Capra isi face multe griji. Ii place sa aiba persoane care o incurajeaza si care ii spun ca totul va fi bine.

Caprele cheltuie prea mult si trebuie sa evite banii. Le este greu sa fie practici si adora viata luxoasa si usoara. Lucrurile urate deprima Capra. Uraste sa ii faca rau cuiva, mai ales celor iubiti. Mai degraba va ocoli un raspuns final in loc sa fie ferma. Dificultatile sunt o tema delicata la Capra. Sunt prea sensibile si exagereaza in reactii. Trebuie incurajate des!

Romanta face parte din natura Caprei. Luna, trandafirii, muzica lenta si lumina lumanarilor il va atinge pe cel din semnul Caprei la orice ora. Are tendinta sa creada ca tot ce zboara se mananca. De obicei, nu trebuie sa munceasca mult. Lucrurile bune vin de la sine. Au nevoie de spatii bine aerisite si bine luminate si exceleaza in zonele creative. Aprecierea talentelor sale o fac sa straluceasca si, cu incurajari, poate ajunge departe in viata.