Zodiac chinezesc - bivol

Bivolul

bivol Bivolii pot parea docili, dar ai grija! Au un mare temperament. Sunt extrem de hotarati si muncesc continuu pentru a-si atinge telurile. Pas cu pas, se indreapta catre scopul lor. Oamenii nascuti sub acest semn sunt de incredere si urmeaza o rutina pana cand termina treaba. Sunt foarte corecti si stiu sa asculte, dar pot fi si foarte incapatanati.

Datorita caracterului demn de incredere, Bivolul are, adesea, parte de pozitii care necesita autoritate si responsabilitate. Intotdeauna o iau inainte. Trebuie sa aiba, insa, grija sa nu ajunga sclavii profesiei sau ai locului de munca. Bivolii pot fi lideri convingatori si vorbitori elocventi, daca este cazul. In momente dificile, au o mare prezenta de spirit si nu se lasa intimidati. Sunt suflete mandre. Bivolii sunt stricti si respecta traditiile. Nu ai incredere in lucrurile pe care nu le inteleg si nu suporta lucrurile care nu sunt clare. Pot fi vulnerabili in dragoste. Bivolului ii place sa faca curte mult timp pentru ca dureaza pana dezvolta o relatie in ceva intim. Dupa ce s-a hotarat, este fidel si altruist aproape un defect.

Oamenii Bivol sunt punctuali si ordonati, onesti si muncitori. Bivolii sunt parteneri ideali pentru ca intotdeauna fac mai mult decat ofera. Au o memorie buna si tin minte detaliile pe care altii le omit. Dupa ce enervezi un Bivol, poti sa fi sigur ca va fi suparat o lunga perioada de timp. Cand sunt suparati sau tristi, se ingroapa in munca pana cand se simt mai bine. Bivolii intotdeauna isi platesc datoriile. Daca iti datoreaza ceva, nu vor uita sa te plateasca. Intotdeauna apreciaza favorurile si stiu sa o arate prin fapte, nu prin vorbe. La ei, actiunile sunt mult mai importante decat cuvintele.

Cand bivolii isi pierd cumpatul, nu e cale de intoarcere! Nu exista ratiune, asa ca da-te din calea lor pana cand se calmeaza. Intotdeauna incearca sa-i intri in minte Bivolului, nu in suflet. Inteleg rapid toate laturile unei situatii. Bivolii se imbolnavesc destul de rar si nu tolereaza persoanele slabe. Ar trebui sa invete sa se relaxeze.

Bivolilor nu le place sa ceara ajutorul. Daca ii ia de doua ori mai mult sa termine ceva fara ajutor, prefera sa faca astfel. Le place sa puna suflet cand cladesc ceva si sa dureze. Bivolii isi iubesc mult familiile si casa si au mare grija de ele. Se descurca atunci cand vine vorba de investitii. Nu sunt pariori. Bivolii muncesc pentru a ajunge undeva, nu cer pomana.