Zodiac chinezesc - iepure

Iepurele

iepure Iepurii se afla intr-un semn extem de fortuit! Semnul lor este emblema vietii lungi si au puterea lunii. Iepurii sunt foarte sensibili la frumusete. Sunt gratiosi si blanzi in vorbe. De asemenea, sunt diplomati si pacitifisti. Le place sa duca o viata linistita. Sunt foarte rezervati si au un simt artistic avansat. Invata aprofundat. Cand sunt suparati, ceea ce se intampla destul de des, vor parea ca sunt total indiferenti fata de lumea din jur.

Iepurii sunt norocosi cand vine vorba de bani si sunt buni la facut afaceri. Chiar daca nu pare mare lucru, ei chiar se pricep! Fiind persoane ambitioase, tac si avanseaza catre scopul lor. Nu le place sa atraga atentia, ci prefera sa gaseasca alte moduri de a-si rezolva treburile.

Iepurii sunt bine-manierati si folosesc foarte rar cuvinte urate. In schimb, iti satisfac orice moft pana cand primesc ce vor. Inainte sa-ti dai seama, ai fost castigat! Chiar daca Iepurii par mai lenti uneori, de fapt ei exerseaza prudenta. Citesc tot contractul inainte sa se semneze. Abilitatile lor de a evalua oamenii si situatiile corect ii fac sa fie ingamfati. Iepurii sunt atenti, intelegatori, calzi, amicali si buni parteneri. Stiu cum sa se relaxeze.

Cand toata lumea fuge, Iepurele iti aminteste ca exista si ziua de maine. Mottoul lui este “Traieste si lasa sa traiasca”. Iepurele nu te-ar face niciodata de ras in public. Daca poate sa iti crute sentimentele, o face. Din acest motiv, este foarte placut de lume.

Iepurii isi fac putini dusmani si intra rar in probleme grave. Nu exista persoana mai intelegatoare. Iepurii iti dau toata compasiunea de care ai nevoie. Nu te astepta, insa, sa se lupte pentru tine. Daca se agraveaza treburile, Iepurii dispar rapid. Nu le place suferinta si durerea. Cand se simt amenintati, sunt imprevizibili. Daca ii impingi prea departe, vor scapa fara probleme de tine! Iepurii nu sunt luptatori innascuti. Au metodele lor care pot fi la fel de eficiente. Se apara de orice pericol indiferent de ce trebuie sa faca.

Iepurii stiu sa intretina atmosfera si sunt gazde exceptionale. Au numai cuvinte bune de spus despre oricine. Cu toate ca stiu mai mult decat spun, sunt discreti cand vine vorba de prieteni. Indiferent de ce li se intampla, aterizeaza pe picioare si sar usor peste obstacolele pe care le intalnesc. Iepurii cred in ei insisi si sunt impacati sufleteste. Vor gasi succes si implinire.