Zodiac chinezesc - caine

Cainele

caine Cainii sunt onesti, de incredere si amiabili. Sunt extrem de protectivi fata de propria persoana, dar si fata de cei dragi. Pasionati de fair play si de justitie, niciodata nu dau gres cand vor sa te salveze. Chiar daca se mai impiedica, nu se opresc pana nu indreapta raul facut. Tind a face multe gesturi umanitare si sufera alaturi de lume. In ciuda grijii pentru ceilalti, petrecerile grandioase nu-l impresioneaza. Vigilent, va reusi sa vada ce se ascunde in spatele motivelor oamenilor. Sunt foarte secretosi cand vine vorba de viata personala. Cineva care incearca sa se bage in secretele lor ii indeparteaza. Dupa ce le capeti increderea, se deschid fara menajamente.

Dupa ce te clasifica, nu isi mai schimba mentalitatea. Sunt foarte rari. Ei vad lucrurile fie in alb, fie in negru. Esti fie prieten, fie dusman. Din fericire, judeca foarte bine caracterul unui om si vad repede natura omului. Cainii sunt toleranti cu prietenii. Inainte sa te accepte, prietenia trebuie sa se dezvolte incet. Daca decid ca pot avea incredere in tine, ramai in inimile lor pentru totdeauna. Daca ai nevoie de ei, cainii sunt acolo.

Cainii muncesc mult cand este cazul, dar stiu si sa se relaxeze si sa se bucure de casa si de cei dragi. Cainii sunt, de fel, jucausi si au un bun simt al umorului. Sunt foarte emotivi, iar daca ii jignesti, vor reactiona foarte violent si te vor jigni la randul lor. Iarta fara probleme. Cainii sunt inteligenti si echilibrati. Avand o minte stabila, sunt buni de psihologi sau consilieri. Reusesc sa se stapaneasca intr-o situatie critica. Sunt persoane care merita incredere si care stiu cum sa pastreze un secret. Sunt eficienti si diplomati, putand sa-si ascunda prejudecatile fara probleme. Cainii intotdeauna apara ce-i al lor si stiu cum sa aprecieze orice merita apreciat. Familia vine pe planul 1, iar Cainii vor demonstra ca isi considera familia cea mai buna din lume.