Zodiac chinezesc - cocos

Cocosul

cocos Cocosii sunt cei mai excentrici dintre toate semnele zodiacale Chinezesti. Sunt plini de idei si vise romantice. Sunt atractivi, radianti si cutezatori, ba chiar si mandri de ei insisi. Cocosii sunt organizati, precisi, iar ochii lor se uita la orice detaliu fin in orice. Sunt perfectionisti si nu lasa loc de erori umane. Pentru Cocosi, orice provocare este ceva dificil. Le place la nebunie sa porneasca o controversa. Cocosii se exprima foarte bine atat in scris, cat si oral. Au cunostinte vaste si atunci cand sunt provocati, se lasa foarte greu. Au o energie de invidiat si incearca sa se foloseasca de ea pentru a-si impune punctul de vedere. Chiar si cand se insala, tot incearca sa aiba dreptate intr-un fel sau altul!

Cocosii pot fi brutali. Modul in care abordeaza viata demonstreaza ca nu au multa diplomatie. Imediat spun ce au pe suflet fara a se gandi la ce simt sau ce gandesc altii. De ce sa se supere altii? Cocosii au dreptate, nu?

Cocosii sunt buni la manuirea banilor, iar controlul pe care il au asupra bugetelor este incredibil. Nu sunt deloc zgarciti, ci mai degraba generosi. Pur si simplu vor ca finantele lor sa fie organizate perfect. Daca ai probleme, Cocosul imediat ti le rezolva, fie ca vrei, fie ca nu. Nu fi nerecunoscator, trebuie sa te bucuri si ca s-a gandit sa te ajute. Cocosii au mare grija de timpul lor, asa ca daca ti-l ofera, inseamna ca il meriti cu adevarat. Cocosii sunt sinceri cand vor sa ajute si nimeni nu poate duce in carca sarcinile dificile cum pot ei. Ai grija doar ca ordinele tale sa fie explicite si nu te astepta sa aduca imbunatatiri in timpul lor liber.

Cocosii sunt ambitiosi si au obiective marete. Au o mare pasiune pentru domeniile alese de ei si sunt foarte creativi. In mod normal, incep ceva de cand sunt mici si ating succesul inca de la inceputul carierei. Se descurca bine in afaceri. Sunt meticulosi si competenti. Cand isi pun in cap sa rezolve o treaba, nu lasa nimic neatins. Niciodata nu stau pe loc. Trebuie sa invete, insa, ca unele lucruri necesita timp. Indiferent de cat sunt de competenti, nu-si pot reprograma intreaga zi pentru a-si adapta programul. Reusesc cele mai frumoase lucruri, dar devin excentrici cand vine vorba de detaliile finale.

Niciodata sa nu subestimezi Cocosul. Este optimist si neinfricat. Niciodata nu-si schimba cursul actiunii, chiar daca lumea crede ca nu are dreptate. Este atat de hotarat sa isi indeplineasca un plan nebun, incat ajunge, in cele din urma, sa o scoata la capat! Cu toate capacitatile si talentele sale splendide, Cocosul reuseste sa dea lovitura!