Zodiac chinezesc - sobolan

Sobolanul

sobolan Sobolanii sunt si fermecatori, dar si agresivi. Par a fi calmi si echilibrati la suprafata, dar dedesubt sunt agitati si putini nervosi. Sobolanii sunt compatibili, muncitori, si stiu cum sa traga de fiecare banut. Nu duc lipsa de admiratori. Sunt foarte atragatori. Au o personalitate stralucitoare si vesela, lucru care ii face sa fie sociabili. Adora petrecerile si, in general, adunarile mari de oameni. Le place sa faca parte din grupuri exclusive si, adesea, vor avea un cerc restrans de prieteni. Le place sa se implice si ies foarte des in lume. Sobolanul isi pretuieste rudele si prietenii. Din acest motiv, se implica adesea in vietile si problemele altora.

Sobolanii adora banii si sunt uneori sireti cand este vorba de ei. Este greu sa separi un Sobolan de bani. Cu toate acestea, Sobolanii pot fi foarte generosi cand cei pe care ii iubesc sunt implicati. Rudele sunt intotdeauna binevenite. Sobolanii sunt, fara indoiala, persoane de trib si foarte isteti. Cu toti oamenii acestia in jur, Sobolanul va gasi ocupatii care sa ii asigure traiul. Oamenii vor fi pusi repede la munca in casa unui Sobolan. Stie cum sa pastreze un secret, daca este al sau, dar tinde sa incerce sa afle ce secrete au altii, folosind, daca ii aduce un profit sau beneficiu, informatia aflata in interesul sau.

Este usor sa-ti dai seama cand este sobolanul suparat. Devine foarte irascibil, nervos. Sobolanii intotdeauna cauta targuri. Cumpara adesea lucruri care nu-i folosesc si pastreaza tot ce are. Suveniruri si obiecte cu valoare sentimentala se pot gasi peste tot in casa sa.

Pentru ca isi doresc sa stie totul despre toata lumea, Sobolanii sunt buni scriitori. Au memorie buna si sunt foarte curiosi. Sobolanii pot avea succes in tot ce fac. Se adapteaza oricarei situatii. Reusesc sa rezolve aproape orice problema cu brio. De asemenea, sunt foarte alerti. Intuitia lor este puternica si intotdeauna cauta oportunitati pentru a-si face bine. Sobolanii intra in probleme, din cand in cand, din care nu pot scapa.

Una din marile probleme ale Sobolanului este ca isi doreste sa faca prea multe deodata. Adesea, el disperseaza energiile si nu reuseste sa duca nimic la bun sfarsit. Dupa ce invata sa termine ce a inceput, nu il mai opreste nimic din drumul catre succes. Sobolanul trebuie, de asemenea, sa aiba mare grija la afaceri, pentru ca exista sansa ca judecata sa il afecteze in acest domeniu. Nu trebuie sa fie prea lacom pentru ca poate sa sufere mult din aceasta cauza.

Sobolanii isi respecta foarte mult parintii si isi iubesc nebuneste copiii si casa. Viata familiala este esentiala pentru ei. Sobolanii nascuti noaptea tind sa aiba o viata mai agitata decat cei nascuti ziua.

Sobolanii invata devreme, rapid si sunt cititori lacomi. Stiu cum sa se exprime atat oral, cat si in scris. Exista sanse ca Sobolanii sa-si transforme viata intr-un adevarat succes.