Zodiac chinezesc - dragon

Dragonul

dragon Oamenii Dragon sunt bile de foc! Sunt plini de vitalitate si de dragoste de viata. Intotdeauna sunt pe fuga, tragandu-si gasca de admiratori dupa ei. Dragonii sunt egoisti, excentrici, cer multe, dar si ofera.

Sunt mandri, directi si plini de idealuri inalte pe care incearca sa le atinga continuu. Interesati fiind de viata, Dragonii cauta sa o traiasca in stil mare. Au potentialul necesar implinirii multor scopuri mari atata timp cat nu devin prea increzuti. Cand fac ceva, bun sau rau, poti fi sigur ca faptele lor nu trec neobservate! Dragonii intotdeauna fac parte din barfe.

Este aproape imposibil sa castigi o polemica purtata cu un Dragon. Intimideaza pe oricine il provoaca. Dupa ce ii trezesti nervozitatea, se tine dupa tine mult timp. Dragonii sunt extrem de fideli prietenilor si familiei. Cand este nevoie de ei, sar in ajutor fara ezitari. Sunt primii care spun “Ti-am spus eu”. In ciuda firii sale emotionale, Dragonul nu este romantic. Va crede ca toata lumea il iubeste. Chiar daca este incapatanat si irational, nu este masurat cand face favoruri si nu poarta pica. Ii este greu sa-si mascheze sentimentele pentru ca nici macar nu incearca.

Fara a fi secretosi, nu poti avea incredere ca vor pastra un secret mult timp; dar Dragonii vorbesc din suflet si sunt intotdeauna sinceri. Manierele lor s-ar putea sa para bruste si directe, dar isi doresc doar sa puna lucrurile pe picioare. Fiind creaturi supuse actiunii, ii motiveaza si pe ceilalti. Adesea, intra in situatii grabit, fara a analiza problemele lor. In loc sa se arunce direct, Dragonii ar trebui sa invete sa analizeze mai intai. Dragonii au nevoie de scopuri in viata, cauze si scopuri pentru care sa se lupte. Un Dragon neimplicat este cu adevarat trist.

Dragonii se considera foarte puternici. Adesea, vor musca mai mult decat pot mesteca. Cand se intampla acest lucru, sunt prea mandri sa ceara ajutorul si ajung sa se epuizeze. Dragonii pot face multe lucruri cum trebuie. Pot fi artisti, politicieni, doctori sau ministri. Cand Dragonul isi alege profesia care trebuie, are mult succes si este foarte devotat. Adora sa castige.

In dragoste, Dragonul este rareori pierzatorul, fiind, mai degraba, cel care frange inimi. Dragonul nu se casatoreste niciodata de tanar, preferand, in marea majoritate a cazurilor, sa fie singur. Dragonul intotdeauna va avea foarte multe persoane care sa-i fie alaturi. Daca ajunge sa-si piarda din sustinatori, Dragonul se inmoaie si, eventual, se darama. Orice Dragon straluceste atata timp cat exista cineva care sa creada in el.