Zodiac chinezesc - tigru

Tigrul

tigru Tigrii sunt rebeli. Sunt atat colorati, cat si imprevizibili. Energia si viata lor romantica ii stimuleaza. Adora sa fie centrul atentiei si niciodata nu trec neobservati. Tirgii sunt impacienti si intotdeauna cauta actiune. Spun totul pe sleau cand sunt suparati si au firi dubioase.

In ciuda naturii sale aprinse, Tigrul este sincer, generos si foarte afectiv. De asemenea, poseda un bun simt al umorului. Tigrului ii plac oamenii, implicarea si dedicarea in cauze umanitare. Cauta aventuri si, in anumite puncte ale vietii sale, va fi rebelios. Trebuie sa isi exprime ideile si sa critice problemele societatii. Tigrii sunt atat de indrazneti incat isi atrag multi admiratori. Cei care par a nu fi de acord cu actiunile Tigrului il vor admira in secret.

Cand Tigrul este ranit, are nevoie de foarte multa compasiune. Logica nu il atrage. Trebuie sa fie consolat. Asculta orice sfat, dupa care face ce il taie capul. De vreme ce dispune de multa energie, indiferent de cat este de suparat, niciodata nu renunta. Intotdeauna poate sa o ia de la capat.

Oamenii nascuti in anul Tigrului au orgoliu urias. Nu ii rani, s-ar putea sa nu te ierte niciodata! Tigrii sunt romantici, pasionali si jucausi. De asemenea, sunt foarte gelosi si posesivi. Daca nu invata cum sa-si controleze emotiile, isi pot cauza multe probleme. Viata Tigrului este plina de situatii emotionale, dar adora acest lucru. Tigrul iubeste viata si ii place s-o traiasca din plin.

Optimist de fel, Tigrul intotdeauna cauta noi provocari. Este foarte generos cu rasplata atunci cand l-ai multumit. Fiind o gazda dedicata, Tigrul intotdeauna cauta sa vada daca te distrezi. Tigrii sunt indivizi intensi, mai ales cand se enerveaza, dar sunt cunoscuti pentru capacitatea lor de a influenta pe altii.