Zodiac chinezesc - porc

Porcul

porc Porcii au mare incredere in ei insisi, sunt sociabili, de incredere si foarte ambitiosi. Sunt pacifisti si nu sunt deloc ranchiunosi. Urasc certurile, situatiile tensionate si incearca sa impace pe toata lumea. In viata, isi fac prietenii durabile si profunde. Le place sa participe la adunari sociale de orice fel si la petreceri. Porcii trebuie sa aiba mare grija pentru ca aceasta dorinta perpetua de placere sa nu le afecteze alte aspecte ale vietii. Porcii se potrivesc cluburilor. Sunt atrasi de actele caritabile si le place sa asculte problemele altora. Le place sa se implice si sa ajute. Porcii au suflete mari. Problema procilor este ca sunt prea naivi. Fiind pe deplin onesti, le este greu sa inteleaga motivele celor care sunt mai lipsiti de scrupule.

Procilor nu le place sa iasa in evidenta. Sunt foarte de incredere. Au o expresie calma si o fire sincera. Sunt binecuvantati cu anduranta si muncesc foarte mult la ce au de facut cu multa rabdare pana reusesc sa termine.

Dupa ce porcul ia o decizie, nimic nu-l opreste. Bineinteles, inainte sa ia acea decizie, cantareste toate variantele, cu bune si cu rele. Bineinteles ca-si doreste sa evite complicatiile. Uneori se gandeste atat de mult incat rateaza oportunitatea cu totul. Cu toate acestea, insa, Porcul crede in miracole, iar miracolele nu intarzie sa apara. Norocul este de partea lui. Intotdeauna gaseste pe cineva care sa-l ajute fara a i-o cere.

In dragoste, daca nu are grija, Porcul poate fi ranit din cauza ca are incredere in oricine si ca asculta tot ce i se zice. Este foarte altruist si ii place sa isi ajute prietenii. Cu toate ca este credul, este foarte inteligent si stie cum sa aiba grija de el. Daca il ranesti, duce durerea in suflet timp de cativa ani. Ii este greu sa spuna nu celor dragi. Adesea, isi doreste sa fi spus nu.

Porcul va cauta, intotdeauna, cai sa-si epuizeze toata energia. Munceste mult si se joaca din greu. Chiar daca pierde tot, Porcul reuseste sa-si revina. Calea vietii sale ii ofera tot ce ii trebuie. Chinezii considera ca porcul dispune de Hornul Belsugului.