Zodiac chinezesc - cal

Calul

cal Cei de sub semnul Calului sunt persoane foarte atragatoare. Sunt calde si amicale si le place sa asiste la intalniri la care participa multi oameni. Sunt receptivi si le place sa vorbeasca. Au un bun simt al umorului si sunt schimbatori. Acest lucru ii face sa fie usor enervabili, imprudenti si incapatanati. Se indragostesc si le trece continuu. Pe cat de repede se ataseaza de cineva, pe atat de repede pot sa isi piarda interesul. Astazi sunt aici, maine sunt acolo.

Caii sunt aventurieri de fel, dar au o minte buna cand vine vorba de administrat bani. Sunt foarte energici, le place sa exerseze, atat mental cat si fizic. Au miscari rapide si gratioase; au un discurs rapid si elegant. Cailor le place sa iasa lucrurile cum vor ei, iar daca nu se intampla acest lucru, devin agresivi. Pentru ei, mai presus de toate este libertatea. Nu sunt posesivi sau gelosi. Fiind temperamentali, Caii depind de cum li se pare situatia. Au abilitatea de a improviza pe parcurs si o buna atentie distributiva. Li se pare dificil sa se desfasoare. Noaptea sufera de insomnie. Cand se opresc din ceva, este din cauza epuizarii. Este greu pentru ei sa urmeze un program pentru ca nu respecta deloc rutina in general. Trebuie sa fie constant ocupati, dar se descurca mai bine cand li se da mana libera.

Caii sunt plini de idei cu privire la cum trebuie rezolvate unele probleme. Cand le vine o idee, vor sa se apuce imediat de realizarea ei. Muncesc pana cand termina. Calul vrea sa ajungi la timp la intalnire pentru ca nu are timp de pierdut. Vrea doar sa nu ii arunci timpul pe geam.

Cailor trebuie sa li se permita sa-si manifeste emotiile. Au sange fierbinte, temperament si ard de nerabdare. In dragoste, Caii sunt chiar vulnerabili. Renunta la aproape orice pentru cel/cea care i-a furat inima. Acest lucru ii aduce multe probleme de vreme ce sunt atat de impulsivi. Trebuie sa invete sa fie precauti. Daca ai un Cal in casa, o sa vezi ca el primeste toata atentia. Cailor le place sa fie buricul pamantului. In schimb, muncesc mult si impart cu toata lumea.

Cailor nu le este greu s-o ia de la capat. Isi pastreaza determinarea si se bucura de noile lor succese. Apartin carierelor in care sunt inconjurati de oameni. Stapanesc cu usurinta grupurile si adora sa fie flatati. Caii binevoitori intra des in probleme, dar ies singuri din ele. Le place sa-si duca singuri luptele. Colorat si plin de viata, Calul isi face multi prieteni. Daca ar putea fi in mai multe locuri deodata, ar fi extrem de fericit. Spiritul sau este neobosit si in cautare vesnica. Creativitatea face parte din firea sa. Calul este bun ca actor sau scriitor.