Zodiac chinezesc - maimuta

Maimuta

maimuta Nu exista scop prea greu pentru Maimuta isteata. Poate face aproape orice. Are maniere extraordinare. De asemenea, rezolva problemele dificile fara a avea dificultati. Este agera la minte, are spiritul inovatiei si crede foarte mult in fortele proprii. Nimeni nu are asemenea satisfactii din propriile realizari cum are maimuta. Se distreaza copios in viata si incearca cel putin o data din orice! Maimutele sunt intelectuale si au o memorie fenomenala. Isi aduc aminte si cele mai mici detalii cu privire la ce au vazut, citit si auzit. Depind, practic, de memoria aceea de vreme ce au o minte oarecum dezordonata. Maimutele sunt genii cand vine vorba de bani. Sunt originale, parsive si, cand au nevoie, pot pacali pe oricine. Exista 101 cai diferite pe care vor sa le incerce si poti sa fi sigur ca vor face cel putin cateva sa mearga. Chiar si cand te pacalesc, este greu sa te superi pe ele. Nu le pasa de parerea celor din ur. Stiu ca au noroc si stiu ca au capacitatea de a schimba lucrurile cand nu le convine ceva. Cand exista sanse mici in realizarea unui lucru, Maimutele stiu sa renunte. Stiu cat sa astepte si cand sa incerce din nou, insa. Daca incerci sa pacalesti o Maimuta, probabil ca te va prinde. Niciodata nu misca fara a avea un plan. Sunt buni strategi. Pot gasi oportunitati cand nimeni nu se asteapta. Niciodata nu le scapa un “artificiu”.

Maimutele sunt foarte muncitoare dupa ce au “gustat” din actiune. Cu cat este mai mare partea lor, cu atat fac treaba mai bine. Maimutelor le place sa calatoreasca si vor sa o faca numai la clasa I. Au nevoie de un anumit nivel de distractie in viata lor.

De vreme ce Maimutele capata cam tot ce-si doresc fara a avea mari probleme, s-ar putea sa nu le pese de ceea ce dobandesc. Isi pierd interesul repede si trebuie sa invete sa termine ce au inceput si sa pretuiasca ce au primit. Oamenii se aduna in numere mari in jurul Maimutelor, dar ele nu au incredere in oricine. Au un grup select de prieteni pe care si-i aleg cu grija. Banii sunt un scop pentru Maimute si, in mod normal, dispun de ei sau sunt pe cale de a face rost de ei. Stiu ca nimic nu este permanent. Persevereaza continuu si ajung sa se surprinda si pe ele insisi. Maimutelor le plac faptele si urasc pierderea de timp. Nu uita ca Maimutei nu-i pasa daca esti de acord cu ea sau nu si ca daca nu ai grija, vei manca direct din mana ei! Sunt mari diplomati si stiu cum sa iasa din orice dificultati intampina.

Maimutele trebuie sa aiba grija in dragoste pentru ca sunt foarte critice si isi pierd interesul in oricine considera ca nu este perechea potrivita. Sunt egoiste si orgolioase, dar si acest lucru le ajuta.

Maimutele intotdeauna sunt in fata altora!