Zodiac chinezesc - sarpe

Sarpele

sarpe Serpii sunt foarte romantici si fermecatori. Sunt ganditori profunzi si vesnic misteriosi. Serpii sunt gratiosi si calzi la vorbe. Le place o carte buna si apreciaza orice arta. Tind spre toate lucrurile fine ale vietii. Cea mai mare incredere si-o acorda lor insisi si se insala rareori; in spatele Sarpelui sofisticat se ascunde o fire superstitioasa.

Serpii se pricep cand vine vorba de bani si nu au de ce sa-si faca griji in privinta lor. Intotdeauna cand este nevoie de bani la ei, acestia apar. In ciuda norocului mare la bani pe care il au Serpii, nu trebuie sa joace niciodata la cazino. Pot intra in pierdere daca fac acest lucru, dar se invata repede. Dupa ce au facut o greseala, nu o repeta. De asemenea, nu iarta o promisiune nerespectata. Sunt fiinte sceptice, dar isi pastreaza suspiciunile pentru ei insisi. Sunt foarte intimi si nu se concentreaza pe treburile altora. Barfa nu li se potriveste.

Serpii pot fi posesivi in relatia lor cu alti oameni. Sunt pasionali, dar gelosi ca si iubiti. Nu poti sa-ti dai seama cate lucruri va face un Sarpe pentru a-si atinge telurile. Sunt de neoprit cand vine vorba de planuri. Cand ii enervezi, le simti ostilitatea ascutita in locul cuvintelor vulgare sau dure. Isi asteapta timpul razbunarii, asa ca ai grija! Serpii se imbraca elegant, sunt manierati si intotdeauna discreti. Intotdeauna par linistiti, docili, dar niciodata nu-si arata cu adevarat trairile. Miscarile lor sunt planuite cu multe inainte si isi mentin pozitia pana la final. Pot fi foarte evazivi pentru ca atunci cand crezi ca i-ai prins, ei scapa.

Serpii sunt buni politicieni de vreme ce pot negocia aproape in orice situatie. De asemenea, Serpii au un bun simt al umorului, chiar si intr-o situatie critica putand inveseli atmosfera. Niciodata nu-si pierd scanteia nici cand sunt chiar ei cei apasati de probleme. Adevarati stalpi ai puterii, serpii intotdeauna isi pastreaza cumpatul pe timp de criza sau confuzie.

Sarpele are pielea frumoasa. Are un aer calm si increzator cand vine vorba de el. Ii plac lucrurile scumpe. Sarpele prefera sa stranga bani pentru obiectul original decat sa cumpere o imitatie. Sarpele admira puterea si se inconjoara cu oameni de succes. Toate talentele si abilitatile sale naturale il fac sa fie perceput ca un lider. Oamenii admira si sprijina Sarpele chiar daca nu-l inteleg.

Indiferent de ce se intampla, Sarpele intotdeauna se apara. Stie cum sa foloseasca oameni sau situatii pentru binele propriu. Este destinat unei vieti norocoase.